over theatereducatie.nl

colofon

Deze site is bedoeld voor leerkrachten en docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs die op zoek zijn naar informatie, inspiratie en concreet aanbod op het gebied van theater. Theatereducatie.nl richt zich op het aanbod van professionele aanbieders in heel Nederland van alle disciplines en genres die onder de noemer theater vallen: toneel, bewegingstheater, dans, cabaret, opera, muziektheater, mime, poppentheater en musical.

TheaterEducatie.nl helpt scholen en instellingen bij het boeken van kwalitatief hoogwaardig theater. Vanaf het zoeken tot en met het boeken.

TheaterEducatie.nl brengt vraag en aanbod overzichtelijk bij elkaar, adviseert aan de hand van criteria en referenties en biedt de mogelijkheid om direct tot boeken over te gaan via een simpel online boekingsformulier.

Cultuurpunten en educatieadviseurs hebben veelal een eigen website waarop aanbod wordt gepresenteerd. Met de widgets kan men het totale, of een geselecteerd aanbod op de eigen website plaatsen. De Zoek & Boekfunctie faciliteert een boekingsmogelijkheid voor elke afnemer.

Onder eigen redactie plaatsen gezelschappen de producties in de landelijk brede etalage van de site. Het aanbod is dus dynamisch en altijd actueel.

Theatereducatie is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het Fonds Cultuurparticipatie en het Prins Bernhard Cultuurfonds
 

 

 


 

 

bestpillsforsale.com buy premarin - levitra cost online from www.edpillspurchase.com

voor aanbieders

Promoot je aanbod via Theatereducatie.nl en bereik direct scholen in heel Nederland.
 
voeg je aanbod toe

Deel dit op