Theaterlessen

Op de hoogte blijven?

Meer info?

Stuur een mail naar info@tin.nl

Kant-en-klare digitale lespakketten voor het voortgezet onderwijs
 

De nieuwe Stichting TIN zal via deze website twee kant-en-klare digitale lespakketten aanbieden voor het voortgezet onderwijs. Leerlingen krijgen een inlogcode en kunnen individueel of in groepjes zelfstandig aan de slag. De fraai vormgegeven lessen bevatten veel beeld- en geluidmateriaal en hebben verrassende actieve en creatieve opdrachten.

Ga naar de Theaterlessen website

Meer informatie voor docenten

Lespakket Theatersporen

Een reis langs meer dan 20 hoogtepunten van de Nederlandse theatergeschiedenis. Van de klassieke Gijsbreght tot het oproer van Aktie Tomaat en van oudejaarsconferences tot de urban dance van ISH. Het zijn ijkpunten in de historie die tot op de dag van vandaag hun sporen op onze theater- en danspodia nalaten. Leerlingen maken zich de stof eigen door in de huid te kruipen van onder andere een publiciteitsmedewerker, een liedtekstschrijver of cabaretier.
 

Lespakket Theatermaken

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een theater- of dansvoorstelling? Hoe maak je een lichtplan? Wat is dramaturgie en wat onthullen professionals over hun vak? Dat komen leerlingen allemaal te weten als ze de 12 disciplines doorlopen; van regie tot kostuumontwerp en van acteren tot techniek. De achtergrond van het hele proces van idee tot de première komt zo over het voetlicht. Met dit kijkje achter de schermen zullen leerlingen met veel meer expertise en bewondering naar een theatervoorstelling kijken.
edmeds24h.com buy viagra super active online - http://bestdrugs4health.com/buy-cheap-generic-nolvadex-tamoxifen-online/ purchase nolvadex online

Deel dit op