Hard op de Tong - terugspeel theater


Hard op de Tong is de interactieve voorstelling met een serieuzere ondertoon over een door jouw school gekozen thema. Leerlingen en acteurs gaan openhartig in gesprek aan de hand van interactief theater. Met meer dan 15 jaar ervaring weten de acteurs van The Big Mo feilloos iedere groep te betrekken.

Met thema's over;

Pesten, Diversiteit, Liefde en seksualiteit, Social Media, Discriminatie en inclusie, Drugs, Omgaan met Geld, Kiezen voor je toekomst en meer of maatwerk weet The Big Mo met deze show aan te sluiten op ieder gewenst thema. 

Geschikt voor elk niveau vanaf 12 jaar.                                       

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Publiek denkt mee, draagt thema's aan en maakt zo samen met de acteurs ter plekke de voorstelling

De interactieve improvisatievoorstelling The Big Mo maakt leerlingen enthousiast voor theater en cultuur. Onderwerpen worden zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Herkenbare situaties en thema's die leven bij de leerling worden gevisualiseerd. De verhalen van de leerlingen staan centraal, daarbij mag natuurlijk ook veel gelachen worden.   

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;