Hard op de Tong - terugspeel theater


Hard op de Tong is de interactieve voorstelling met een serieuzere ondertoon over een door jouw school gekozen thema. Leerlingen en acteurs gaan openhartig in gesprek aan de hand van interactief theater. Met meer dan 15 jaar ervaring weten de acteurs van The Big Mo feilloos iedere groep te betrekken.

Met thema's over;

Pesten, Diversiteit, Liefde en seksualiteit, Social Media, Discriminatie en inclusie, Drugs, Omgaan met Geld, Kiezen voor je toekomst en meer of maatwerk weet The Big Mo met deze show aan te sluiten op ieder gewenst thema. 

Geschikt voor elk niveau vanaf 12 jaar.                                       

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Publiek denkt mee, draagt thema's aan en maakt zo samen met de acteurs ter plekke de voorstelling

De interactieve improvisatievoorstelling The Big Mo maakt leerlingen enthousiast voor theater en cultuur. Onderwerpen worden zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Herkenbare situaties en thema's die leven bij de leerling worden gevisualiseerd. De verhalen van de leerlingen staan centraal, daarbij mag natuurlijk ook veel gelachen worden.   

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door frans Van den berg op 11 april 2024 10:40
Ik vond het een zeer matige show. Ten eerste werd het gedaan in een gebedshuis Het huis van de enige echte God notabene. Daarnaast werd er meerdere malen lul, kut en hoer gebruikt wat ik totaal ordinair vind om dat soort woorden te gebruiken in Gods huis. Ook vind ik dat het wel wat leuker mag en niet dit soort onzinnige dingen te promoten en aandacht te schenken. Hier heb ik een paar tips om jullie show te verbeteren 1. Niet meer in gebedshuizen. 2. Meer leukere dingen en niet over naaktfoto’s en andere onzin praten. 1. Houd het het gezellig oftewel grappige dingen promoten en geen trieste dingen\/ trieste muziek. Want ik heb zojuist een uur lang naar godslastering. Zielige muziek en onzin onderwerpen moeten luisteren.
;