My Love Life - klassenvoorstelling


MyLoveLife is dé interactieve klassenvoorstelling over liefde, seks en relaties. 

Een concept speciaal ontwikkeld voor leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs (alle niveaus, ook speciaal onderwijs). 

In de veilige omgeving van het klaslokaal geeft een regisseur spelopdrachten aan acteurs én leerlingen. Net als bij MeMedia is dat de basis voor de gespeelde scènes. De spelopdrachten zijn een opening tot een openhartig gesprek over liefde, seks en relaties.

Hoe kom je er achter of iemand jou ook leuk vindt? Hoe ga je op een eerste date? En hoe vér ga je dan? Kun jij veilig praten over safe-sex?

Waar liggen jouw grenzen en hoe bewaak je die?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Publiek denkt mee, draagt thema's aan en maakt zo samen met de acteurs ter plekke de voorstelling

De interactieve improvisatievoorstelling The Big Mo maakt leerlingen enthousiast voor theater en cultuur. Onderwerpen worden zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Herkenbare situaties en thema's die leven bij de leerling worden gevisualiseerd. De verhalen van de leerlingen staan centraal, daarbij mag natuurlijk ook veel gelachen worden.   

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;